изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-13 @ 22:14 EET
КЗК отмени решение на Социално осигуряване – гр. Бургас    
Новини

Комисията за защита на конкуренцията отмени като незаконосъобразно решение на директора на РУ „Социално осигуряване” – гр. Бургас с което е обявено класирането на участниците и е определен изпълнител за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Периодични доставки на оригинални консумативи за принтерна, копирна и факс техника, необходими за дейността на РУ „СО” Бургас”. 

Проучването установи, че класираният на първо място участник „Комплекс 2000” ООД не отговаря на изискванията на възложителя, като не е представил определеното в документите за подбор оторизационно писмо, издадено на негово име от официално представителство на Хюлет Пакард България, а вместо това е приложил уверение от „Мост Компютърс” ООД. Оценителната комисия е нарушила процедурата, като не е констатирала тази нередовност и не е изискала допълнително точния документ. 

КЗК връща процедурата на етап преценка за допустимост на представените документи в плик № 1, съобразно мотивите в решението.

 


Сходни връзки

КЗК отмени решение на Социално осигуряване – гр. Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди