изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-20 @ 18:14 EET
НАБИРАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНА ТРАПЕЗАРИЯ    
НовиниОбществена трапезария ще функционира в продължение на три месеца в Добрич по проект. От кметството обявиха прием на заявления от днес. Желаещите да ползват услугата могат да подават молби до 26 септември в сградата на бившия партиен дом, етаж 12, стая 1203.

Проектът цели да помогне и подкрепи определени групи от населението. Сред тях са лица и семейства на месечно подпомагане по реда и условията на чл. 9 от правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане. Право имат и лица с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, както и самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии / пенсии за осигурителен стаж и възраст, пенсии за инвалидност, наследствени пенсии, пенсии, несвързани с трудова дейност/. От обществената трапезария могат да се възползват скитащи и бездомни деца и лица.

Кандидатите трябва да представят документ за самоличност /лична карта, паспорт/. Ако в семейството има деца, родителите трябва да представят акт за раждането им. Кандидати, които са освидетелствани от ТЕЛК, трябва да представят копие от експертно решение.  Безработните кандидати - да представят регистрационен картон от Дирекция „Бюро по труда”. 

След приключване на приема, всеки подал молба – декларация може да провери дали е одобрен в изнесения на 12 етаж в бившия партиен дом списък на информационното табло.

Доставянето на храната ще е от 1 октомври до 31 декември, във всеки работен ден от понеделник до петък, в определените за целта пунктове: клуб на пенсионера на ул. „Отец Паисий” 82 и Храм  „Света Троица”.  НДТ

 

 


Сходни връзки

НАБИРАТ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНА ТРАПЕЗАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди