изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-18 @ 01:16 EET
ПРЕИЗБРАХА К. КРЪСТЕВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МИРГ ШАБЛА-КАВАРНА-БАЛЧИК    
ЛюбопитноНа проведеното отчетно-изборно събрание на Местната инициативна рибарска група е била отчетена дейността й  и избрани ръководни органи за следващия мандат. МИРГ Шабла – Каварна – Балчик е форма на публично-частно партньорство с участието на общините Шабла, Каварна и Балчик, юридически и физически лица, осъществяващи дейност в сектор Рибарство и други социално-икономически сектори на територията на Рибарската област - общините Шабла, Каварна и Балчик.

На събранието са отчетени дейностите от учредяването на групата през ноември 2010 досега. Посочено е, че през март 2011 година МИРГ е официално призната от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и е одобрена Местната стратегия за развитие. Договорът за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ на Местната стратегия за развитие, 2011- 2013 година в размер на 7 040 988 лева.

През август, същата година е проведена информационна кампания за възможностите за кандидатстване и изискванията към бенефициентите, като са посочени добри практики и примери за проекти.
От април до октомври тази година са внесени осем предложения, като само две от тях са в частен интерес, а останалите шест в обществена полза, посочват от община Шабла.
Един от проектите, а именно „Дооборудване на водолазен център „Посейдон”, зала за обучения и стаи за настаняване – село Тюленово, община Шабла за развитие на подводния екотуризъм” на стойност 28,995 лева е приключен.
Като тревожен е отчетен фактът, че не е подадено нито едно проектно предложение от заетите в сектор „Рибарство”.
На проведеното заседание на Управителния съвет, веднага след общото събрание за негов председател бе преизбран Красимир Кръстев.  НДТ

РЕАЛИЗАЦИЯТА НА ГОЛЕМИ ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ - НАДЕЖДА ЗА ОБЩИНА ШАБЛА

ШАБЛА Е БОГАТА НА ПРИРОДНИ, КУЛТУРНИ, ИСТОРИЧЕСКИ И ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ

СТАРАЕМ СЕ ЗАЕДНО ДА ПОБЕДИМ ВСИЧКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

 

 


Сходни връзки

ПРЕИЗБРАХА К. КРЪСТЕВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МИРГ ШАБЛА-КАВАРНА-БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.28 секунди