изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-21 @ 00:12 EET
ИЗВЪРШИХА ГОДИШЕН ОДИТ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
Новини

Годишен контролен одит на Системата за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2008 в общинска администрация Добричка се проведе на 15 март. Целта на одита е да се потвърди, че документираната система за управление съответства на всички изисквания на стандарта; организацията е внедрила ефективно планираната система за управление и системата за управление е разработена така, че да постигне целите и политиката на организацията. 

Одиторският екип осъществи одит, базиран на процесите в организацията и фокусиран върху важни аспекти/ рискове/ цели, изисквани от стандарта. Използваните методи за проверка бяха интервюта, наблюдение на дейностите и преглед на документацията и записите. Одитът беше организиран в съответствие с план за одит.

За извършения одит се изготви доклад. Одиторският екип заключи, че община Добричка е внедрила и поддържа ефективно и ефикасно системата за управление на качеството съгласно изискванията на стандарта ISO 9001:2008 и демонстрира способността на системата систематично да реализира съгласуваните изисквания за предоставените услугите, включени в обхвата, целите и политиката на организацията.

Базирайки се на резултатите от одита и показаното ниво на развитие на системата, одиторският екип препоръча сертификацията на системата за управление да бъде продължена. НДТ

 


Сходни връзки

ИЗВЪРШИХА ГОДИШЕН ОДИТ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.28 секунди