изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-14 @ 05:36 EET
Определени са 11 нови областни управители, за Добрич - Недко Марчев /БСП/    
НовиниСофия. Правителството определи новите областни управители на Плевен, Бургас, Габрово, Ловеч, Видин, Кърджали, Враца, Добрич, Сливен, Смолян и София, това съобщиха от правителствената информационна служба.

В Плевен постът ще заеме Илиян Йончев. Той е роден през 1976 г. Завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски” и здравен мениджмънт в Медицинския университет в Плевен. Има следдипломни специализации по данъчен и митнически контрол и по политически мениджмънт. От години работи на юридически длъжности в МУ – Плевен, като в момента е ръководител на направление „Кореспонденция”. Общински съветник е в ОбС – Плевен, където е председател на Комисията по законосъобразност и установяване на конфликт на интереси.


Начело на областната управа в Бургас застава Павел Маринов. Роден е през 1964 г. Завършил е право във ВИ „Г. Димитров” (сега Академия на МВР). Председател е на УС на Института за регионални стратегии – Бургас. Преди това е бил изпълнителен директор на „Зона за обществен достъп Бургас” АД и общински съветник в местния парламент.


Николай Григоров става областен управител на Габрово. Роден е през 1967 г. Има магистратури по история и по стопанско управление от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. В момента е управител на „Отвес – консулт” ЕООД. Избиран е за народен представител в 40-ото Народно събрание.


Постът в област Ловеч ще бъде зает от Милко Недялков. Той е роден през 1956 г. Завършил е журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Почти целият му трудов стаж е като редактор на регионални вестници и кореспондент на централни вестници за Ловешка област. В периода 2003-2011 г. е бил председател на Общинския съвет в Ловеч.
Кръстьо Спасов е новият областен управител на Видин. В периода 2005-2009 г. е заемал същата длъжност. Роден е през 1947 г. и е завършил Висшия институт по архитектура и строителство в София, както и ВИНС – Варна.


Областната управа в Кърджали ще бъде ръководена от Бисер Николов. Той е роден през 1970 г. Магистър е от УНСС. Дългогодишен банков служител, в момента той е заместник-управител на клон на банка в Кърджали.


Венцислав Василев става областен управител на Враца. Той е роден през 1953 г. Завършил е топло и ядрена енергетика в ТУ – София и организация и управление на бизнеса в СА „Д. Ценов” – Свищов. В последните години работи в „АЕСП-С” ЕООД, Козлодуй, където в момента е управител. Бил е два мандата общински съветник и председател на ОбС на Бяла Слатина.


Постът в Добрич ще бъде поет от Недко Марчев. Той е роден през 1961 г. Завършил е зооинженерство във Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина – Стара Загора, както магистратура по мениджмънт в ВИНС – Варна. Работил е като зооинженер в различни служби и фирми. Председател е на Общинския съвет на Генерал Тошево в периода 2003-2007 г. и 2009-2013 г.


Корнелий Желязков поема областната управа в Сливен. Роден е през 1962 г. Завършил е УНСС със специалност икономика и организация на промишлеността. В момента е заместник-кмет на Община Сливен.


Областен управител на Смолян става Димитър Кръстанов, настоящ общински съветник и бивш заместник-областен управител на Смолян. Роден е през 1953 г.
В област София работата ще бъде ръководена от Росен Малинов, депутат в 42-ото Народно събрание. Бил е общински съветник в СОС от 1999 г. Роден е през 1955 г. Завършил е педагогика и история в СУ „Св. Климент Охридски”. http://www.focus-news.net

Министерски съвет назначи девет областни управители

 


Сходни връзки

Определени са 11 нови областни управители, за Добрич - Недко Марчев /БСП/ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Определени са 11 нови областни управители, за Добрич - Недко Марчев /БСП/
Автор: Anonymous да 2013-06-19 @ 17:12 EEST
Този избор показва ,че добричките бесепари са гола вода!
Определени са 11 нови областни управители, за Добрич - Недко Марчев /БСП/
Автор: Anonymous да 2013-06-19 @ 17:58 EEST
Този областен е по малкото зло което можеше да ни се случи.
Определени са 11 нови областни управители, за Добрич - Недко Марчев /БСП/
Автор: Anonymous да 2013-06-19 @ 18:04 EEST
Прав си че е по малкото зло.А най важното е че не е от Бандата на герб.
Определени са 11 нови областни управители, за Добрич - Недко Марчев /БСП/
Автор: Anonymous да 2013-06-20 @ 10:11 EEST
Да не се радва много с новия пост,защото както е тръгнало БСП няма да управляват още дълго.Краят наближава.Трябва човек да е сляп да не вижда какви задкулисни игри се играят и това ,че са некадърни да съставят един работещ кабинет...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди