изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-09-21 @ 09:40 EEST
СОЦИАЛНИТЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩ ЗА ПЪРВОЛАЦИ    
НовиниДирекциите "Социално подпомагане" вече приемат молби за еднократната целева помощ за първолаци, съобщават от пресцентъра на Агенцията по заетостта. Право на тези помощи имат родителите на деца, които са записани в първи клас на държавно или общинско училище. Размерът на помощта е 250 лева.

Изискването е средномесечният доход на член от семейството за предходните 12 месеца преди подаване на молба-декларацията да е по-нисък или равен на 350 лева.
Този доходен критерий не се изисква за деца с трайни увреждания, деца с един жив родител и деца, настанени в приемни семейства и в семейство на роднини или близки.
Молби се подават след записване на детето в първи клас, като крайният срок е 30 септември 2013 година. Помощта се възстановява, ако детето не постъпи в училище.
През 2012 г. еднократна помощ за първокласници - тогава в размер на 150 лева - получиха 45 277 деца, а начислената обща сума бе 6 791 550 лева, посочват от Агенцията по заетостта
. НДТ

 


Сходни връзки

СОЦИАЛНИТЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩ ЗА ПЪРВОЛАЦИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СОЦИАЛНИТЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩ ЗА ПЪРВОЛАЦИ
Автор: Anonymous да 2013-07-04 @ 11:33 EEST
Да привлечем циганския електорат ! Българите отново и отново ще плащат за циганорите за кеф на комунистите.
СОЦИАЛНИТЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩ ЗА ПЪРВОЛАЦИ
Автор: Anonymous да 2013-07-09 @ 07:27 EEST

Комунистите никога не са искали хората да имат нормални доходи,защото ще ги загубят като електорат.Те винаги са се стремили на всички по една малка заплата /няма безработица,но няма и стимол за работа-ниска производителност/.Хората от така наречената улица от протестите ходят на работа,получават добри заплати и тях  с 5 лв.неможеш залъга.Те искат коренна промяна и прозрачност.И най-важното старите и корумпирани да изчезнат завинаги от политиката/в миша дупка/ и да не излизат от там.Нов морал в политиката.До сега не съм срещал човек ,който да е против протестите срещу Орешарски.Вижте ги всеки ден вършат глупости мекеретата на Кремъл.ЧАС по скоро да изчезват от всякаде...

Ако можеше цяла България да се изсипе в София да протестира срещу тройната коалиция/това са милиони освен дрисливите червени бабички /щяха да броят цял месец.

И когато гласуваме за хората на промятата да искаме тези три партии да бъдат забранени със закон,защото единственото за което стават е за сваляне на килограмите/като ги поглена в народното събрание и губя апетит/! 

Народа не ги пускка в селото ,а  те искат в църквата да вляза?

Глухи ли са или слон им акал в ушите.

ОСТАВКА! ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕТО ВСЕКИ МИГ ЩЕ ПРЕЛЕЕ и тогава ще видите как ще ви помете симпатичното торнадо.

СОЦИАЛНИТЕ ПРИЕМАТ МОЛБИТЕ ЗА ПОМОЩ ЗА ПЪРВОЛАЦИ
Автор: Anonymous да 2013-07-09 @ 11:34 EEST
Един от мойте повтаря първи клас втора година. Имам ли право на помощ за първолак или не? Кажете бе хора?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди