изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-22 @ 12:26 EET
Ново кърваво писмо в ГЕРБ, искат оставки на депутати    
ПолитикаСтруктурата в Ловеч против освобождаването на 11 души, обвиняват Корнелия Маринова и Николай Нанков

Ново кърваво писмо има в ГЕРБ. Структурата в Ловеч се противопоставя на освобождаването на 11 души, а затова били виновни настоящите депутати Корнелия Маринова и Николай Нанков.Ето какво се пише в изявлението (б.а.- публикуваме го без редакторска намеса):

Уважаеми съграждани, скъпи приятели, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,

На 21.06.2013г. в местни медии за гр. Ловеч, беше огласено решение на общинското ръководство на ПП ГЕРБ ,с което са изключени 11 нейни членове.

Първо, това решение е противоуставно, защото според Устава на партията, решение за изключване може да постанови само Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.А преди постановяване на такова решение се дава възможност предложените за наказание членове да бъдат изслушани.

Второ, мотивът за това решение е, че „всеки един от изключените е пречил и е работил срещу партията по време на предизборната кампания 2013 г. за Народно събрание.” За никого от обвинените в ”идейна измяна”не са посочени конкретни , осъществени от него лично нарушения. С такъв мотив би могло да бъде изключен всеки „нарочен” за такава разправа член.

Скандалното изключване, което на национално ниво е грозен прецедент за партията ни, беше коментирано в почти всички електронни и печатни медии в страната, както и в програма „Хоризонт” на БНР.

На 25.06.2013г. по инициатива на Изпълнителната комисия изключените 11 члена бяха поканени за среща с г-н Бойко Борисов. На тази среща присъстваха само част от тях, поради факта, че за нея ни бе съобщено след приключване на предходния работен ден и не всички успяхме да си подсигурим отпуск толкова бързо.

Всички ние искаме да благодарим на г-н Борисов за разбирането и искаме да Ви уведомим, че никой от нас никога не е изключван от ПП ГЕРБ! Просто г-жа Корнелия Маринова и г-н Николай Нанков – политически ръководители на общинско и областно ниво на структурите на ПП ГЕРБ Ловеч, а също така депутати в настоящото 42-ро НС, избързаха да съобщят освобождаването си от ”неудобните”, макар и без решение на ИК на Партията.

Ние сме работили за идеите на Партията от първия ден на учредяването до сега!

Уведомяваме Ви, че и за в бъдеще ще продължим да работим, мотивирани още повече от проявеното на срещата пълно вникване в проблема от страна на г-н Борисов!

По негови указания, дадени на срещата, Общинският ръководител Корнелия Маринова заедно с Областния координатор Николай Нанков трябваше в медиите и на пресконференция да кажат истината за своето противоуставно поведение и да се извинят на неправомерно изключените за стореното зло на тях и на Партията!

Но все още чакаме това да се случи ……

С поведението си общинският и областният ръководител на ПП ГЕРБ Ловеч доказаха ,че могат да разединяват, но не и да обединяват членовете на партията.

Очевидно е, че тези пък, които изразяват открито своята позиция или несъгласие с методите на работа на местните партийни лидери, представляват заплаха за тяхното политическо кариерно развитие и за назидание „трябва” да бъдат изключени.

Маринова и Нанков наложиха на общинско ръководство на ПП ГЕРБ Ловеч това незаконно решение, което ни дискредитира и подрони нашия авторитет и този на ПП ГЕРБ пред всички Вас, пред избирателите!

Заради това заявяваме, че снемаме доверието си от г-жа Корнелия Маринова – общински ръководител, и г-н Николай Нанков - областен координатор, и ги призоваваме да поемат своята политическа отговорност за постъпките си, като подадат оставка.

От групата на 11-те „изключени“.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ново кърваво писмо в ГЕРБ, искат оставки на депутати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди