изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-18 @ 19:22 EET
Премиерът Пламен Орешарски назначи областни управители на Варна, Перник, Силистра и Софийска област    
НовиниСофия. Правителството назначи областни управители на Варна, Перник, Силистра и Софийска област. Това съобщиха от правителствената пресслужба. Иван Великов е новият областен управител на Варна. По негова молба от поста беше освободен досегашният областен управител Коста Базито.

Иван Великов е роден през 1969 г. Завършил е висше юридическо образование в СУ „Св Кл. Охридски“. Работил е като следовател в Окръжна следствена служба гр. Варна. Юрисконсулт в „Полимери“ ЕАД гр. Девня. Бил е прокурор в Районна прокуратура гр. Девня и след това в Районна прокуратура гр. Варна. Съдия в Районен съд и Окръжен съд в гр. Варна. Адвокат във Варненска адвокатска колегия. От 2008 г. Директор Дирекция „Правно-нормативно обслужване“ при Община Варна.
Областен управител на Перник става Михаил Михайлов. Роден е през 1966 г. Завършил е Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия гр. София - специалност - Архитектура. Работил е като Управител и проектант в ЕТ „Идея М“ – Михаил Михайлов и Управител и проектант в „Идея М“ ЕООД. От 2007 до 2012 г. е Заместник-кмет по строителство в Община Перник.
Начело на областната управа в Силистра ще бъде Насуф Насуф. Роден е през 1966 г. Завършил е Аграрен университет гр. Пловдив – специалност „Инженер-агроном полевъд“. Бил е Кмет на община Главиница 8 години, като през годите е заемал различни длъжности в общината.
Емил Иванов е определен за областен управител на Софийска област. Той е роден през 1965 г. Завършил е магистратура „Публична администрация“ в ЮЗУ „ Неофит Рилски“ Благоевград и магистър „Екология и опазване на околната среда“ към Великотърновски университет. Два мандата е бил кмет на община Своге, един мандат Областен управител на Софийска област и един мандат народен представител.
За временно изпълняващ длъжността областен управител на Хасково до назначаване на титуляр е определен сегашният заместник-областен управител Кадир Исов. Роден е през 1973 г. Завършил е УНСС гр. София – „Стопанско управление и администрация“. Магистър е по „Икономика“. Бил е управител на фирма „ Мелек“ – гр. Хасково. От 2007 до 2013 г. е бил началник на отдел „ Регионален технически инспекторат“ – гр. Хасково.
 


Сходни връзки

Премиерът Пламен Орешарски назначи областни управители на Варна, Перник, Силистра и Софийска област | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 7.51 секунди