изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-15 @ 12:46 EET
Назначен е вторият заместник областен управител на Добрич    
Политика    Със заповед на министър-председателя № КВ-373 от 13.08.2013 г., Исмет Абил Абил е назначен за заместник областен управител на област Добрич. Днес той бе представен пред служителите от Областния управител Недко Марчев, а официално ще встъпи в длъжност на 19 август, понеделник.

Днес, 14 август, Областният управител Недко Марчев представи пред служителите на администрацията втория си заместник, като подчерта, че опитът на Исмет Абил като председател на Общински съвет Тервел, ще му е полезен на новата позиция в държавната администрация. Г-н Марчев изрази увереност, че ще се намери едно правилно разпределение на дейностите в управленския екип и пожела успех на новия заместник областен управител.

            За себе си Исмет Абил каза, че от 1999 г. е в обществено-политическия живот на региона и за него е предизвикателство да заеме новата длъжност. Той допълни, че е екипен човек и се отнася с голямо уважение към Областния управител, когото познава като добър управленец. Убеден е, че ще бъде полезен с работата и с опита си, и вярва, че комплектованият вече екип на Областния управител Недко Марчев ще работи добре в интерес на хората от областта.


Автобиографична справка за зам. областния управител Исмет Абил

 

Исмет Абил е 40- годишен.

Завършил е „Финанси” – степен магистър във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, а преди това „Стопанско управление” – бакалавър във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“.

Заемал е поста председател на Общински съвет Тервел.

Преди назначаването му като зам. областен, се е занимавал с частен бизнес, участвал е и в управленските органи на акционерни дружества.

 


Сходни връзки

Назначен е вторият заместник областен управител на Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди