изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-19 @ 07:52 EET
СЪЗДАВАТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ    
ПолитикаИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ "НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ"

Днес, 01.09.2013 година, в гр. София, ние, група български граждани с избирателни права, съгласно българското законодателство се обединихме и решихме да създадем Инициативен комитет за учредяване на Партия "Националистическа Партия на България", по смисъла на чл. 10, ал.1 от Закона за политическите партии, и в изпълнение на чл. 10, ал. 2 от Закона за политическите партии, приехме:
УЧРЕДИТЕЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ
на
ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ
"НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ"
"Националистическа Партия на България" (НПБ) ще бъде независима политическа организация обединяваща млади хора, в името на общи идеи и ценности, чрез които искаме да променим страната, в която живеем.
Това, което ни мотивира, е вярата, че заедно можем да помогнем на България да бъде политически, икономически и културен фактор в Европа и света. Ние вярваме, че младите хора са носители на огромен потенциал и могат да го направят.
Нашите Принципи
Принципите, които ни водят, почиват на нашето разбиране за свободата, достойнството и силата на националната общност. За нас основни стълбове, които изграждат и поддържат държавата и обществото са семейството, морала и църквата.
Основна цел
Да подготвим българското общество за политическите, правните, икономическите, социалните и културни предизвикателства на новото време.
Цели
Целите, които си поставяме са:
I. Съхраняване на българските патриахални ценности, традиции, и идентичност, като предпоставка за положителното развитие на обществото;
II. Икономически просперитет и развитие на РБългария;
III. Утвърждаване на страната ни като фактор за регионалната и глобална сигурност;
IV. Държавна подкрепа за развитието на българската култура;
V. Запазване и съхраняване на българската природа;
VІ. Устойчиво и проспериращо развитие на регионите и общините в РБългария;
Партия "Националистическа Партия на България" ще постигне целите си чрез спазване Конституцията и законите на РБългария, взаимодействие с български и международни организации, които изповядват принципите на свободата и националния суверенитет и участие в законодателната и изпълнителната власт на РБългария.
Инициативният комитет открива подписка за набиране на членове-учредители на партия "Националистическа Партия на България", съгласно чл. 10, ал. 4 от Закона за политическите партии. Повече информация за подписката, можете да получите на тел. 0897 – 40 – 80 – 51 или на e-mail – [email protected]
Насрочва Учредително събрание на Партия ”Националистическа Партия на България” на – 09.11.2013 год. (събота) от 13:00 часа в Зала №4 на „Федерация на Научно – Техническите Съюзи в България” (втори етаж), намираща се в гр. София, ул. “Г. С. Раковски” 108, което ще се проведе при следния дневен ред:
1. Приемане на Устав на Партия ”Националистическа Партия на България”;
2. Избиране на ръководни и контролни органи на Партия ”Националистическа Партия на България”, съгласно приетия Устав;
Възлага на г-н Симеон Костадинов, в едноседмичен срок, да организира публикуването на настоящата Учредителна декларация в един национален ежедневник, съгласно чл. 10, ал. 4 от Закона за политическите партии.
 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.86 секунди