изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-19 @ 01:18 EET
Близо 1 млн.лева са инвестирани за модерницация на детски градини в гр.Тервел    
Образование

 

900 966, 94 лв. са инвестирани за модернизиране на детските градини в град Тервел. Средствата са по проект „Обновяване на детските заведения в град Тервел“ и са осигурени по ОП „Регионално развитие 2007-2013 г.“. 

Това стана ясно по време на посещение на екипа на ОИЦ-Добрич в едно от заведенията в града. Поводът за срещата беше последното от поредицата допитвания на тема „Достигнаха ли до Вас европейските средства“ в рамките на националната кампания „Първите седем години на България в ЕС“.

 

Във физкултурния салон на детската градина малчуганите получиха нови знания за Европейския съюз, как той функционира и от къде са дошли парите, необходими за изграждането на салона и закрития басейн в учебното заведение.

 

ОИЦ – Добрич е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

Центърът е създаден от община гр. Добрич в партньорство с Областна администрация – област Добрич, Бизнес-център – гр. Добрич, общините Балчик, Каварна и Добричка в изпълнение на проект «Създаване и функциониране на Областен информационен център - Добрич», финансиран по Оперативна програма «Техническа помощ», съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от община град Добрич и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

 


Сходни връзки

Близо 1 млн.лева са инвестирани за модерницация на детски градини в гр.Тервел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 7.83 секунди