изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-20 @ 15:17 EET
Окръжен съд – Добрич, издава удостоверения на непререгистрирани търговци    
Ред и сигурностОкръжен съд – Добрич, съобщава на гражданите, че издава удостоверения за актуално състояние по непререгистрирани фирмени дела. След края на процеса на пререгистрация на фирмите на 31.12.2011 г., в съда останаха преписките на 18 893 търговци. След този срок новите регистрации и промените по фирмените дела на пререгистрираните юридически лица и Еднолични търговци, се извършват от Агенцията по вписванията.

Съдилищата продължават да правят регистрация на сдружения, читалища, фондации, училищни и църковни настоятелства, адвокатски дружества, ЖСК и мюфтийства.
В срок до 31.12.2013 г. в Окръжен съд – Добрич, ще бъдат създадени електронни папки на фирмените дела, образувани през периода 01.01.2013 г. – 31.12.2013 г., както и на тези, по които са вписани промени в обстоятелствата.
Те ще улеснят издаването на удостоверения за актуално състояние на тези юридически лица. Това става след представяне на заявление и документ за платена държавна такса по сметка на Окръжен съд – Добрич. Образец на искането може да бъде получен в „Регистратурата” на Окръжен съд – Добрич. Ръководството на съда е утвърдило също образци на удостоверения за актуално състояние на различните юридически лица – фондация, сдружение, читалище, училища, мюфтийство и адвокатско дружество.
С въвеждането на електронната услуга, Окръжен съд – Добрич, цели да подобри обслужването на гражданите.

20.11.2013 г.                              Пресслужба Добрички окръжен съд   
 


Сходни връзки

Окръжен съд – Добрич, издава удостоверения на непререгистрирани търговци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.61 секунди