изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-17 @ 02:53 EET
Китайски хороскоп за годината на коня - 2014    
Хороскоп
Китайски хороскоп за годината на зеления дървен кон - 2014

ГОДИНА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН - НАЧАЛО: 10.02.2014


ПЛЪХ

Много динамична година. Нещата ще стават едно след друго. Покой за хората, родени под този знак няма да има, така че - ако сте решили да се изкачите по кариерната стълбица, работете усърдно. Благоприятен период за представителите на зодията ще бъде краят на пролетта и началото на летния период. Именно тогава е моментът да стартирате нави начинания.

БИК

Годината на дървения Кон няма да мине без разочарования и проблеми. Хората, родени под знака на Бика, ги очакват трудни моменти, които ще бъдат бариера за довършване на започнатите дела. През пролетта Бикът може да получи интересни оферти от близки хора. Желателно е да се възползва.

ТИГЪР

Прогнозата не обещава сладък живот за хората, родени под знака на Тигъра. Владетелят на годината - Конят ще се отнесе много дружелюбно към онези представители на зодията, които се трудят неуморно. В началото на есенния период Тигрите усилено ще вървят към целта. Това ще е период,  когато някои от представителите на зодията ще реализират своите планове.

ЗАЕК

За представителите на зодията годината ще бъде изпълнена с различни събития. За да имат успех, представителите на зодията трябва да имат бърза реакция. Събитията около вас ще се променят всекидневно, за Заека е много важно да е в центъра на тези събития. Затова той трябва да е добре осведомен за всички сфери на своя живот. Главното е да бъдете в крак със събитията. Благоприятни периоди са краят на зимата и втората половина от годината.

ДРАКОН

Наситена година. Събитията ще се сменят доста често, но тези предизвикателства няма да бъдат непосилни за Дракона. Несправедливост може да очаквате в любовната сфера. Не казвайте на партньорите, че тези стъпки не са правилни. През есента те сами ще се убедят във вашата честност.

ЗМИЯ

През годината ще има много светли и тъмни полюси в техния живот. Годината ще бъде изпълнена с трудности, но и с успехи. Конят приканва змията да се съсредоточи и да намери изход от създалата се ситуация. Прибързани решения не са ползотворни. Периодът в края на лятото е особено благоприятен  да си отдъхнете, да съберете сили и да решите всички наболели проблеми. През есента имате шанс да измените живота си в положителна насока. Периодът ще ви предложи нови цели и партньорства.

КОН

Много важна и ползотворна година за Коня. Всички поставени от Вас цели ще бъдат постигнати, звездите също ще помагат в това направление. Преломни моменти ще бъдат краят на пролетта и началото на лятото на 2014 година.

ОВЦА

За родените под знака на Овцата годината ще бъде доста противоречива. Заради своите невъздържани амбиции вие можете да загубите приятели. За да нямате големи разочарования, се вземете в ръце още в началото на годината. В професионалната сфера също са възможни неуспехи. Не летете в облаците, Вие много идеализирате хората и обстоятелствата. Никой не Ви пречи да мечтаете, ако това не пречи на Вашият живот. Не губете своята активност.

МАЙМУНА

Конят недолюбва Маймуната и всячески ще й пречи, Маймуната успешно ще се справи. Промените , които ще настъпят за представителите на зодията, ще са ползотворни. Възможно е да загубите някой приятел или план да пропадне, не се ядосвайте - това е за добро. По принцип, през годината Маймуната я очакват много сюрпризи, но тя винаги ще намери изход. Най-важен месец за представителите на зодията е септември. Възможно е тогава някой от вас да сменят местожителство или делови партньор, или коренно да променят своя живот. Без опасения се отправете на далечни пътешествия, които ще ви донесат нови и интересни запознанства.

ПЕТЕЛ

Представителите на зодията трябва доста да се потрудят, за да имат успех през годината. Януари се очертава да бъде доста сложен. Нетърпението може да Ви изиграе лоша шега. Спокойно приемайте мнението на другите хора при възникване на ситуация. Вслушайте се в съветите на по-възрастни от Вас хора и решавайте само тези проблеми, които са от Ваша компетенция.

КУЧЕ

В Годината на коня кучето ще бъде богато възнаградено Събитията в живота на представителите на зодията ще се сменят с такава бързина, че те няма да разберат кога годината е преминала. Възможно е някои "кучета" да станат лидери и към тях да се допитват хора от семейния кръг или колеги. Мнозина от вас могат да решат да се отправят на пътешествие през лятото. Смяната на обстановката ще Ви помогне да се обновите и да поправите самочувствието си, но звездите не Ви съветват да се отравяте в екзотични страни, защото можете да се сдобиете със странни болести. Не рискувайте, пътувайте само в цивилизовани страни.

СВИНЯ

В началото на годината някои от представителите на зодията е възможно да се опитат да избягат от всекидневните проблеми и трудовата рутина. Звездите Ви съветват да бъдете реалисти. Вероятно  пропадане на важни проекти и планове в средата на пролетта. Не се паникьосвайте и не правете от това трагедия. Възможно е някои от Вашите близки да Ви помогне в това направление. Настройте се на положителна вълна и всичко ще се получи.

http://occult-times.com

ЗА ДА УТОЧНИТЕ КОЙ КАКЪВ Е СПОРЕД КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК, ПРОЧЕТЕТЕ: ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди