изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-19 @ 01:30 EET
СЪДЪТ ВЕЧЕ И ВЪВ FACEBOOK    
НовиниСъдебна палата Варна е първата Facebook страница, създадена от граждански съдилища в страната, съобщиха от пресцентъра й.
Тя се появи в публичното пространство в резултат на активната медийна политика, която Варненския окръжен съд и Апелативен съд Варна осъществяват през последните 10 години и е съобразена с новите медийни реалности.  Facebook страницата Съдебна палата Варна ще осъществява нов стандарт за комуникация с публичното пространство, като го адаптира към новата медийна реалност. Активното присъствие в социалната мрежа е поредното предизвикателство пред двете съдилища и е в отговор на изпълнението на Комуникационната политика на ВСС. Facebook страницата ще позволи поддържането на по активна, отворена и диалогична публична среда, ангажирана към дейността на съдилищата и към необходимите промени в съдебната система.
Виртуалната комуникация ще създаде възможност на варненските съдилища за по-активна външна комуникация с медиите и с обществеността, ориентирана към по-широк диалог. Facebook страницата Съдебна палата Варна ще се възползва от всички по-важни форми на електронна комуникация, които новите медии развиват и използват. Този нов модел за взаимодействие ще ни даде възможност за по-бърз и ефективен начин за предоставяне на своевременна и надеждна информация за всеки един аспект от работата на съдилищата, към която обществеността има интерес. Със своето активно присъствие в социалната мрежа Facebook, Варненският окръжен съд и Апелативен съд Варна правят поредната стъпка към подобряване на комуникацията между съдилищата и обществеността, чрез партньорството на социалните медии за по-ефективен обществен дебат и реален диалог относно дейността на правораздавателната система.
Чрез Facebook страницата Съдебна палата Варна двете варненски съдилища са готови да приемат открит, честен и публичен път за пряка комуникация с аудиторията на новите медии. Това партньорство  има и по-далечна цел - да постигне по-голямо разбиране, повече доверие и уважение към работата на българския съд.


 


Сходни връзки

СЪДЪТ ВЕЧЕ И ВЪВ FACEBOOK | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.37 секунди