изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-14 @ 19:21 EET
Международна интердисциплинарна научна геоконференция SGEM    
ТуризъмОт 19-и до 26 юни, в Конгресния център на 5-звездния хотел "Фламинго гранд", в Албена, ще се проведе Международна интердисциплинарна научна конференция и експо SGEM.
Албна / AlbenaАлбна / Albena Хотел "Фламинго"Албна / Albena

Конференцията осигурява най-добрата платформа от знания и опит в областта на науките за Земята. В международния форум ще вземат участие учени от цял свят, които ще имат възможност да представят иновациите в своята дейност в 27 различни области.

Международната интердисциплинарна научна конференция и експо SGEM, за поредна година събира на едно място някои от най-изявените в своята област учени по света на едно място. Конференцията се утвърди като един от най-мащабните и успешни научни форуми в Европа и извън нея в областта на геологията и минното дело, информатиката, гео информатиката, микро и нанотехнологиите, водните ресурси, въздух и климат, екосистеми, възобновяема енергия, опазване на околната среда, нано- био- и зелените технологии. Изключителният успех на конференцията се дължи на съвместната работа на 3000 учени, инженери и експерти, представители на над 50 държави по света, които са взели участие в събитието от 2001 г. до сега.

Тази година повече от 1300 учени изразиха желание да бъдат част от събитието SGEM 2014 чрез различни форми на участие – лектори, докторанти, делегати. Онези учени, които нямат възможност да се включат директно в събитието, могат да участват като виртуални лектори. Други форми на участие са симпозиуми, заседания и изложби.

Съществена част от конференциите SGEM представлява сборник с доклади, който се публикува ежегодно. Докладите на конференцията са поместени в най-големите научни дигитални бази данни: Thomson Reuters, ISI Web of Knowledge, ISI Web of Science, ELSEVIER Products, CrossRef, ProQuest, EBSCO, много значими библиотеки по света, като Британската библиотека и други научни институции, които оказват съдействие за осъществяването на събитието..

Научната конференция ще се проведе в Албена под егидата на българското Министерство на околната среда и водите. Водещи организатори на конференцията са Академиите на науките на България, Чехия, Латвия, Полша, Русия, Словения, Украйна, Армения, Молдова и Турция, Институтът по проблемите на водата и водно-електрическите централи от NAS KR, Научният Съвет на Япония; Световната Академия на Науките; Европейската Академия на Науките, Изкуствата и Книжнината; Академията по Изящни изкуства и Дизайн в Братислава, Българската Индустриална Асоциация, както и Академиите на Науката и Изкуството на Сърбия, Черна Гора и Хърватия.

Александър ДИМИТРОВ
 


Сходни връзки

Международна интердисциплинарна научна геоконференция SGEM | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди