изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-16 @ 07:47 EET
Как нумерологията обяснява номерата на партиите в изборната бюлетина    
Общество Всичко във Вселената, Космоса би могло да се изрази чрез нумерологичното значение на числата от 1 до 9. Според нумерологията в числата се крият отговорите на голяма част от природните мистерии и загадки. Представяме ви значението на номерата в интегралната бюлетина, според науката за числата.

1 е числото на целта, проявяващо се във формата на агресивност и амбиция. То е всичко, започващо с буквата „а“ – първата буква на азбуката. ЕДНО е числото на планетата Слънце. То е символ на жизненост и сила, благородство и власт, на ярка изява на лич­ността. То разгъва творческите способности на човека, помага му да се пребори с редица условности и пречки и да победи. Това е числото на 1. Движение 21, 10. Общество за нова България, 19. Глас народен.

2 е число-антитеза, с крайности като деня и нощта. То изиск­ва равновесие и контраст и поддържа равновесието, смесвайки позитивните и нагативните качества. ДВЕ се характеризира със своята уравновесеност. То може да бъ­де знак на здравето и светлината,- но също така – на бедността и смъртта. Дипломатично и великодушно, то е най-безпристраст­ното число. Способно да натежи ЗА и ПРОТИВ с такава яснота, че му се случва да навреди на собствената си кауза. По природа алтруистично, способно е дори да забрави интересите си. Тол­кова се вживява в делата на другите, че понякога става недискретно. Прекалено великодушно, понякога рискува да се намери върху плявата, да стигне до социалното дъно. Това обаче е без особено значение за него, тъй като, до известна степен, е малко мазохист. Две гребе жертвоготовно от своето удоволствие и на­мира удовлетворение само в критиката. С това число са свързани 2. Българска социалдемокрация, 11. Атака, 20. Партия на зелените.

3 означава устойчивост и се символизира чрез триъ­гълник, представящ миналото, настоящето и бъдещето. Числото обединява таланта и веселието, символизира възможността за приспособяване. Характеризира се със сила, настъпателност, действеност, ор­ганизираност, решително преодоляване на трудностите, работос­пособност. В ден, месец или година, тройката може смело да се пребори с всякакви пречки и да победи. ТРИ живее изключително в нас­тоящето, не съжалява никога за своите минали действия. Никога не мисли за своето бъдеще. Има неприятната склонност да купува на кредит и да живее над възможностите си. 3. Български национален съюз, 12. НДСВ, 21. Нова сила.

4 е символ на универсална устойчивост и стабилност. Неговата надеждност се представя като квадрат – страните на космоса, вре­мената на годината и елементите огън, земя, въздух и вода. То­ва е най-примитивното число. Четири означава още: духовно издигане, трудности, съграж­дане, физическа крехкост, която може никога да не се прояви, но трябва да не се злоупотребява със здравето. 4 е числото на чудесната здравина. Право, честно и лоялно, във всичко може да се разчита на него. Но това не е весел компаньон. То не е създадено, за да се забавлява. 4 гледа на живота твърде сериозно и не се шегува с буржоазния морал. Число на разума, 4 трябва винаги да прави отстъпки. Разбира се с 2, 7 и 8. Хармонични са отношенията му с хората от първи тип. 4. Новото време, 13. ББЦ, 22. БСП.

5 символизира риска, достигайки своя краен резул­тат чрез пътешествията и експеримента. В него отсъства стабил­ността, което, от една страна, може да доведе до неувереност, но от друга – това число е най-щастливото и най-предсказуемото. Числото 5 символизира новото, промяната, движението, тяс­ната връзка с природата, пътуванията. Казано с една дума – пет е символ на промяната във всички области на живота. ПЕТ обича перипетиите, промените, опитите и риска. То има пра­во, защото притежава скандален шанс. 5. Обединена България, 14. АБВ, 23. Зелените.

6 е символ на надеждността. Това е идеалното число, което се дели както на четното число 2, така и на нечетното 3, обеди­нявайки по този начин елементите на всяко от тях. ШЕСТ е числото на планетата на любовта и на всички видове из­куства. То символизира богата душевност и вътрешна красота, изк­лючителна нежност и топлота, болезнена чувствителност и лес­на ранимост от грубостите и ниските постъпки в живота. То е израз на изтънчения вкус към всичко прекрасно, на влечението към спорта, музиката и литературата. Символ е и на любовта, приятелството и радостта на творческата изява. За нещастие, колебливо и поддава­що се на влияние, то винаги дава право на последния. 6. Социалдемократическа партия, 15. Левицата и Зелена партия, 24. Патриотичен фрон

Пътят на 7 е осеян с кръстове, кабалистични знаци и предсказа­ния. Вие трябва да си ги обясните. СЕДЕМ пресича непроходими го­ри, но ще бъде жалониран с посредничеството на благоприятни знаци. 7. Реформаторски блок, 16. Нова алтернатива, 25. Република България.

8 е двойният хептенер (двойна четворка); символ на един­ството между силите и средствата. Това е числото на друидизма, смекчаващо чрез единството на противоположните качества глупавото влияние на четворката върху човешката съдба. Това е числото на материалния успех. То означава надежд­ност, доведена до съвършенство, тъй като е представена от двоен квадрат. Разделено на 2, то има равни части (4 + 4). Ако още веднъж го разделим, получените части също ще бъдат равни – 2, 2, 2, – показвайки четирикратно равновесие. Числото ОСЕМ има своя девиз: „без покрив над главата и без хляб на софрата никога няма да останем“, но за всичко останало тряб­ва жестоко да се бори, да се труди, да преодолява препятствия­та по пътя към целта си. Носи победа – предимно в сферата на материално­то. Нерядко – след упорита борба. 8. Нова България, 17. Десните.

9 е символът на всеобщия успех, най-голямото от всички еле­ментарни числа. То обединява чертите на цяла група, което го прави контролиращ фактор, ако е развито в пълна степен. Като трикратно число 3, числото 9 превръща устойчивостта в стремеж. Числото ДЕВЕТ – това е краят на 9-цифровия цикъл. Това е жътва­та – богата или бедна в зависимост от това как сме действали през предишните 9 дни, месеци или години. Това е времето, когато трябва да приключим с всичко, което подлежи на приключване, за да не влезем в новия цикъл с недо­вършени неща и неуредени отношения. 9. ГЕРБ, 18. ДПС.
http://www.blitz.bg/

Ето с кои номера ще мерят сили партиите на 5 октомври
 


Сходни връзки

Как нумерологията обяснява номерата на партиите в изборната бюлетина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 5.35 секунди