изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2018-11-17 @ 11:41 EET
ПО ИНИЦИАТИВА НА ДЕПУТАТИ РАЗЯСНЯВАТ РЕГЛАМЕНТА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ    
Политика По инициатива на народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев ще се проведат срещи с участието на работодатели от област Добрич във връзка с приложението на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на личните данни.


Срещите са инициирани от представители на бизнеса.
Лектор ще бъде Невин Фети - магистър по право от Софийския университет “Св. Климент Охридски”, магистър по защита на националната сигурност от Академията на Министерството на вътрешните работи. Защитила е дисертационен труд за придобиване на образователно-научна степен „доктор” по въпросите на защитата на класифицираната информация при договори, чийто предмет или изпълнение налага достъп до такава информация.
Преподавател в Националния институт на правосъдието по въпросите на защитата на класифицираната информация и защитата на личните данни, в Института по публична администрация по достъп до обществена информация и защита на личните данни. Преподавател по дисциплината “Правен режим на класифицираната информация” в Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски”.

На 10 юни, неделя, от 14,00 часа ще се проведе срещата с представители на туристическия бранш. Тя ще се състои в конферентната зала на хотел „Реджина Мария“ в Балчик.
На 11 юни, понеделник, от 10,00 часа в конферентната зала на комплекс „Изида“ в Добрич ще е срещата на Невин Фети с представители на селскостопанския бранш.
На 11 юни, понеделник, от 13,00 часа, отново в комплекс „Изида“, ще започне разяснителна среща с участието на работодатели от туристическия бранш, на медици, както и на други сектори.
Всички заинтересовани могат да присъстват на срещите с г-жа Фети. ГЕРБ - Добрич


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2018 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди