изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2017-12-13 @ 01:40 EET
Появиха се голи СНИМКИ на ослепителната Ирина Шейк    
Образование В мрежата се появиха еротични снимки на известния моден фотодует Мерт Алас и Маргус Пигот, в който са показани около 300 фотографии, свързани с модата и нейните герои. Особено внимание сред тях привлича руският фотомодел Ирина Шейх.
 
прочети повече (113 думи)
МОДЕРЕН КАБИНЕТ С КУХНЕНСКИ КЪТ ЩЕ РАДВА УЧЕНИЦИТЕ В ОУ “ХР. СМИРНЕНСКИ”    
ОбразованиеНа 6 декември – навръх Никулден, в ОУ “Христо Смирненски” в Генерал Тошево официално беше открит новият многофункционален кабинет по технологии и предприемачество със специално обособен кулинарен кът в него.
 
прочети повече (151 думи)
ДЕЦА В ДОБРИЧ ЩЕ РИСУВАТ С ВЪГЛЕН, ЩЕ ПИШАТ ЙЕРОГЛИФИ КАТО В ИСТОРИЧЕСКИТЕ ЕПОХИ    
Образование Деца в Добрич ще рисуват с въглен, креда и ръце, за да научат повече за изкуството на първобитните хора, съобщават от общината за новата обучителна програма "История на изкуството в училище", финансирана от фондация "Америка за България". В училище "Христо Смирненски", в което фондация "Изиарт" за първи път въвежда обучителния курс, третокласници ще пробват артистични техники от различни исторически епохи.
 
прочети повече (105 думи)
ОБЩИНАРИ И СОЦИАЛНИ ВРЪЩАТ ДЕВЕТ ДЕЦА В КЛАСНИТЕ СТАИ В ДОБРИЧ    
Образование61 деца от Добрич, отпаднали от училищното и предучилищно образование, са били обходени през изтеклата седмица от представители на РУО, на общината и социални работници. Категоричен отказ да посещават учебно заведение са направили родителите на три от децата. Записани в учебни заведения са девет деца – три в детски градини и шест в основни училища.
 
прочети повече (65 думи) Коментар
Коментари (0)
СЕДМИЦАТА НА АНТИТОРМОЗА В УЧИЛИЩЕ ОТБЕЛЯЗАХА В СУ „ДИМИТЪР ТАЛЕВ“    
ОбразованиеУченици и учители от СУ „Димитър Талев” се включиха в международната седмица на антитормоза - Anti-Bullying Week. Тя се организира вече 14 години във Великобритания, както и в редица училища по света, като се случва през 3-та седмица на ноември. Мотото на седмицата, зад което застанаха талевци, бе „Единни в различията”.
 
прочети повече (193 думи) Коментар
Коментари (0)
ПРОЕКТ НА ОБЩИНА ДОБРИЧ „ЗАЕДНО УЧИМ, ТВОРИМ И ИГРАЕМ“ ОБЕДИНЯВА ДЕЦА ОТ РАЗЛИЧНИ ЕТНОСИ    
Образование Община град Добрич  е  бенефициент  на  проект „Заедно учим, творим и играем“, който е финансиран от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства. Дейностите по Проекта стартираха през месец октомври и обхващат работа със 184 деца и ученици от ОУ „Христо Смирненски“, Обединено училище „Йордан Йовков“  и  ДГ № 32 „Зорница“.
 
прочети повече (176 думи) Коментар
Коментари (0)
„ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ПРОДЪЛЖИМ“    
ОбразованиеПродължават дейностите по проект „Заедно можем да продължим” в центровете за консултация в гр. Генерал Тошево и в с. Василево. Освен срещите по график, специалистите по услугите „Предоставяне на психологическа подкрепа и консултиране на бъдещи и настоящи родители за формиране и развитие на родителски умения” обхождат различни населени места и информират родителите за всичко, свързано с отглеждането и възпитанието на техните малки наследници.
 
прочети повече (105 думи) Коментар
Коментари (0)
„МУЗИКОТЕРАПИЯ ЗА ДОБРИ ДЕЦА“    
Образование Инициативата радва децата от ОУ „Христо Ботев“ с поредни есенни ателиета по музика и рисуване
 
прочети повече (706 думи) Коментар
Коментари (0)
ВЛАГАТ 623,9 МЛН ЛЕВА В ОБРАЗОВАТЕЛНА ИНФРАСТРУКТУРА В СЕВЕРОИЗТОЧНИЯ РАЙОН    
ОбразованиеОбластният управител на Добрич Красимир Кирилов участва в съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) и на Регионалния координационен комитет (РКК) към Регионалния съвет за развитие в Североизточен район (СИР).
 
прочети повече (425 думи) Коментар
Коментари (0)
ПОКАЗНО ЗАНЯТИЕ ЗА ДЕЙСТВИЯ ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОРГАНИЗИРА СУ „СВ. КЛ. ОХРИДСКИ“    
ОбразованиеПоказно занятие в изпълнение на плана за защита на населението при бедствия и аварии ще се проведе в су „Св. Кл. Охридски“ на 30 октомври, съобщават от учебното заведение. Темата е "Земетресение и последвал пожар вследствие на земетресението”.
 
прочети повече (59 думи) Коментар
Коментари (0)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2017 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.29 секунди